Onderwerpen uit deze aflevering:

Aflevering 1

Deze aflevering is te zien
op onderstaande data:

zondag 2 juni – 17:00u
zaterdag 8 juni – 15:30u
zondag 30 juni – 15:30u

Bij:

Of bekijk deze online:

Duinoord

Duinoord: het perfecte all inclusive uitje!
Zoeken jullie nog een spannend uitje voor het hele gezin? Met een avontuurlijk klimpark, een grote speeltuin, laserschieten of trampolinespringen? Op het park hebben zij meer dan 20 verschillende activiteiten, waardoor er voor iedereen iets leuks en spannends bij zit. Gaat er een deel voetballen, en een ander deel springen op de springkussens? Geen probleem, want iedereen kan zelf kiezen waar hij zin in heeft. Bij alle activiteiten op het park is er begeleiding aanwezig, waardoor de kinderen zelfstandig op avontuur kunnen gaan en kunnen spelen.

Ook is er een onbeperkt buffet waar het keuken team de gehele dag door vers eten bereidt.

Je mag het eten en drinken zelf pakken, waardoor iedereen zelf kan bepalen waar hij of zij zin in heeft. Er is binnen ook een koffieautomaat aanwezig. Dankzij dit onbeperkte buffet kunnen alle gasten even bijtanken, op ieder moment van de dag. Al dat rondrennen en spelen kost natuurlijk veel energie!

Er zijn veel voordelen aan Duinoord!
Een all-in speelpark kent veel voordelen: voor één prijs overal gebruik van maken, geen zorgen over genoeg plekken bij de activiteiten en er staat altijd een hapje eten voor je klaar. Dankzij de grote hoeveelheid aan activiteiten heeft iedereen er wel iets tussen zitten wat diegene leuk vindt, Kijk maar snel naar de plattegrond van het park. Nog een spannend onderdeel: bij het race-klimbos is er dagelijks een prijsuitreiking voor degene die het snelste het parcours heeft afgelegd! Neemt iemand van jullie groep de medaille mee naar huis?

Vorige slide
Volgende slide

Boekstart

BoekStart: Baby’s houden van boeken
Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen!

Gratis BoekStartkoffertje 

Ongeveer 3 maanden na de geboorte van je kindje krijg je een waardebon thuisgestuurd voor een gratis BoekStartkoffertje. Met daarin een stoffen babyboekje en een hardkartonnen boekje voor als je kindje iets ouder is.

Gratis bibliotheeklidmaatschap

Ga met de BoekStartwaardebon naar de Bibliotheek, maak je baby gratis lid en krijg het BoekStartkoffertje cadeau. Bezoek hierna de BoekStarthoek en bekijk welke leuke, nieuwe boekjes jij en je baby kunnen ontdekken! Je kindje kan gratis lid blijven tot zijn 18e jaar.

Waarom al jong beginnen met voorlezen?
Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt je kindje zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Onderzoek wijst uit: baby’s houden van boeken. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kindje. En het verstevigt jullie band. Je baby heeft daar een leven lang plezier van.

Replayclub

Eindeloos plezier in hun speelgoedbibliotheek. Wist u dat 90% van al het speelgoed van plastic is gemaakt en dat het grootste deel daarvan uiteindelijk op stortplaatsen of in de oceaan belandt? Bij RePlayClub willen ze dit veranderen door speelgoed delen de norm te maken. Zo creëren ze een duurzame manier van spelen voor kinderen. Bovendien helpen ze ouders geld te besparen, rommel te minimaliseren en afval te verminderen.

Bij RePlayClub maken ze speelplezier toegankelijk voor ieder kind. Ze veranderen de manier waarop er met speelgoed wordt omgegaan door duurzaam speelgoed beschikbaar te stellen via hun innovatieve online-bibliotheeksysteem. Samen bouwen ze aan een wereld waarin spelen grenzeloos is.

Het werkt heel eenvoudig: blader door hun uitgebreide assortiment van speelgoed en laat uw kinderen genieten van het speelgoed zo lang als ze willen. Wanneer ze toe zijn aan iets nieuws, ruilt u het speelgoed gewoon in voor een ander item uit hun collectie. Dus laten we samen spelen, delen en de wereld een stukje mooier maken.

Word lid en ontdek een nieuwe manier van spelen!

Vorige slide
Volgende slide

Mr. E-Zy

Met de Mr. E-ZY Lounger, Chair of Sunbed creëer je jouw eigen chill plek waar je maar wilt. Deze zeer comfortabele Lounger, Chair of Sunbed is zeer licht in gewicht, daardoor zeer makkelijk mee te nemen en vult zichzelf d.m.v. 1 druk op de knop van de ingebouwde powerbank. Deze Lounger is gemaakt van Nylon met TPU Coating en daardoor ook duurzaam. De Mr. E-ZY is jouw comfortabele vriend wanneer je heerlijk wil genieten….. waar ook te wereld!

Satisfry Multicooker van Russell Hobbs

Met de Russell Hobbs Satisfry Air & Grill Multicooker bereid je snel en eenvoudig de lekkerste gerechten. Deze veelzijdige multicooker heeft een royale inhoud van 5,5 liter en biedt 8 automatische kookfuncties, waaronder airfryen, bakken, braden, slowcooken, roosteren en grillen.
Dankzij de dubbele warmtetechnologie worden gerechten gelijkmatig gebakken met weinig tot geen olie, voor een gezondere maaltijd.

Bespaar tijd en energie – de Satisfry is 76% sneller en 44% energiezuiniger dan een conventionele oven.
Bovendien zijn de vaatwasserbestendige pan en grillplaat eenvoudig schoon te maken.
Kook gezonder, sneller en gemakkelijker!

Van Mossel MG

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is met ruim 6.731 medewerkers in 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Er zijn 452 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Je kunt een auto kopen of leasen van een merk naar keuze, er is een aanbod van maar liefst 43 automerken. Van Mossel biedt alles onder 1 dak. Ook voor onderhoud, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, energie of bijvoorbeeld autobestickering kun je er terecht. Naast service en kwaliteit, staat vooral persoonlijke aandacht voor de klant bij Van Mossel hoog in het vaandel. Het sleutelwoord is gastheerschap.

Babykennis Academie

Welkom bij Babykennis Academie, waar liefdevolle verbinding en ontwikkeling centraal staan. De academie biedt ouders online informatie en cursussen om een sterke band met hun (ongeboren) baby op te bouwen. De expertise in Infant Mental Health helpt ouders de gezonde hersenontwikkeling van hun kind te stimuleren door een veilige, liefdevolle omgeving te creëren.

De academie begrijpt dat ouderschap uitdagingen met zich meebrengt. Veel (aanstaande) ouders hebben last van spanning, angsten, somberheid, extreme vermoeidheid of rusteloosheid. Dat kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Ook baby’s kunnen om allerlei redenen onrustig zijn in de eerste periode na hun geboorte. Daarom biedt de academie zwangerschapstherapie, ouder-baby therapie en therapie voor volwassenen in de praktijk, zodat ondersteuning geboden kan worden als een ouder of baby niet lekker in zijn vel zit. Daarnaast biedt de oprichter unieke steun als paragnoste en energetisch therapeut, om op diepe lagen het welzijn van ouders en hun baby’s te vergroten.

Bij Babykennis Academie gaan ouders samen met hun baby op ontdekkingsreis. Hier wordt elke stap, elke lach en elke traan gekoesterd. Ouders kunnen de magie van een sterke band met hun kind ontdekken en hun baby de beste start in het leven geven. Welkom bij Babykennis Academie, waar ouderschap een prachtige reis wordt.

Vorige slide
Volgende slide

Rietka Baby LoopSlaapzak

Wil jouw kindje ook het liefst de hele dag op stap, ook in de slaapzak? Grote kans dat je kindje struikelt. Of ben je bang dat je kindje uit het ledikant wil klimmen en dankzij de trappelzak als een baksteen naar beneden valt? En probeer je kind maar eens met een gewone slaapzak veilig in een autostoeltje te krijgen… De oplossing is: de Rietka Baby SlaapZak! Dé slaapzak met beentjes! In deze LoopSlaapzak kan jouw kindje veilig opstaan en lopen zonder te struikelen. En ook het uit-bed-klimmen wordt een stuk veiliger. Deze LoopSlaapzak draait met jouw kindje mee en verschuift niet om het lijfje. En je kunt je kindje hiermee ook makkelijk in een autostoeltje zetten en de gordels vastklikken tussen de beentjes. Ideaal ook voor op de camping! Beschikbaar in de maten 74 t/m 122. Er is een winter-, en zomervariant.

De Rietka Baby Loop-slaapzak! Lekker veel vrijheid voor je kindje en veiliger dan een gewone slaapzak.

Vorige slide
Volgende slide