Deze week in

Onderwerpen deze week:

  • Geboortefotografie
  • Kinderboek kadotip
  • Juicer: voor een gezonde mama
  • Handige doseerfles
  • Voedingssupplementen
  • Huidverzorging
  • Zwangerschapsontbijtje
  • Hoofdluis
  • Ontspanning

Pure Life Geboortefotografie

De geboorte van een kind is een intense ervaring. Je werkt tijdens de bevalling toe naar jullie eerste ontmoeting, misschien wel een van de meest bijzondere die je ooit zal hebben. Daarna hou je jouw baby voor het eerst in je armen. Het zijn allemaal magische momenten die je nooit wil vergeten. Pure Life Geboortefotografie zorgt er door middel van geboortefotografie voor dat dit nooit zal gebeuren. Geboortefotografen Mirjam en Diede leggen het o zo speciale samenspel tussen jouw en je kindje op pure wijze vast. We vertellen met beelden het verhaal achter de geboorte. De aanloop naar de zwangerschap toe en de weg die jullie samen hebben afgelegd. Niet alleen maar mooie plaatjes, maar echt foto’s met een diepere lading die de intimiteit van de geboorte zo mooi laten zien. Tijdens de bevalling zijn Mirjam en Diede zo goed als onzichtbaar. Het eindresultaat laat echter zien dat zij, mede door hun jarenlange ervaring, geen moment onbenut laten om alles tot in detail vast te leggen.

Werkwijze

De geboortedag draait volledig om de kersverse ouders en het nieuwe leventje. Omdat er op de dag zelf vaak geen tijd is om het een en ander door te nemen, plannen we vooraf een kennismakingsgesprek. We bespreken dan wat jullie wel en juist niet willen laten vastleggen. Dit gesprek is ook bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Het is een van de meest bijzondere momenten in je leven en een persoonlijke klik is heel belangrijk. Na dit gesprek kun je samen bepalen of je de geboorte door hen wil laten vastleggen. Ze werken in een team van twee fotografen, maar de geboorteshoot zelf doen we altijd alleen.

Tijdens het fotograferen richt zij zich op de details en de emoties van de dag. Vooral de eerste periode na de bevalling hebben veel moeders de behoefte om na te praten over de bevalling. Je partner en jij kunnen momenten herbeleven die jullie wellicht zijn ontgaan of voor je gevoel te snel voorbij zijn gegaan. De foto’s en het geboorteverhaal werken hierbij erg ondersteunend. Vanaf het moment van jullie boeking tot aan de geboorte is een van ons 24 uur per dag bereikbaar (ook op feestdagen). Ook op feestdagen staan zij geheel tot jullie beschikking.

Pure Life Geboortefotografie is al vier jaar lang de meest geboekte geboortefotograaf en daarnaast worden zij regelmatig gevraagd door diverse media. Ook is Mirjam vaste geboortefotograaf voor Ouders van Nu. Tevens hebben ze een overeenkomst voor het fotograferen van een geboorte tijdens een keizersnede met de ziekenhuizen: Zuyderland-Heerlen, Catherina Ziekenhuis-Eindhoven, Pantein Ziekenhuis-Boxmeer, Elkerliek – Helmond, Amphia Breda, Meander Medisch Centrum – Amersfoort en Radboud – Nijmegen.

Vorige slide
Volgende slide

Mijn Liefste Boek

DUIK SAMEN IN EEN PERSOONLIJK AVONTUUR VAN MIJN LIEFSTE BOEK

Met de schattige persoonlijke boekjes van Mijn Liefste Boek tover je zonder twijfel een grote glimlach op het gezicht van jouw kleintje!

In alle verhalen speelt jouw kind de hoofdrol. Je personaliseert zelf de hoofdpersonen door hun haar- en huidskleur aan te passen. Zo creëer je een herkenbaar boek, dat de absolute favoriet wordt voor het slapengaan.

Je kunt kiezen uit meer dan 20 mooie en spannende verhalen voor 1, 2 of 3 kinderen. De boekjes zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen tussen de 0 en 10 jaar.

Speciaal voor onze kijkers hebben we een leuke verrassing: als je 2 of meer boeken koopt, ontvang je met de code MAMASWERELD maar liefst 30% korting op je hele bestelling. Deze actie loopt t/m 31 mei 2021.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de virtuele boekenplank van Mijn Liefste Boek en vind het verhaal dat het beste past bij jouw gezinnetje. 

Mijn Liefste Boek: een cadeau dat een leven lang bijzonder blijft!

Nutribullet

Exclusief voor kijkers van Mama’s Wereld

20% korting met code MAMAJUICE! Klik hier, kies & bestel!

Behoor jij al tot de groeiende groep mensen die zelf sap maken? Omdat het lekker en leuk is én ze hun weerstand, energie en gezondheid belangrijk vinden. NutriBullet maakt het je nu makkelijk om thuis en zonder gedoe heerlijke, supergezonde fruit-/groentesappen en shotjes te maken.

De NutriBullet Juicer (800W) en het NutriBullet Juicer Pro sapsysteem (1000W) zijn duurzame sapcentrifuges, ontworpen voor jouw gemak en dagelijks gebruik. Met keuze uit 2 of 3 snelheden wordt het sap uit de zachtste en hardste groente- en fruitsoorten geperst en de pulp gescheiden. De brede invoer minimaliseert je voorbereidingstijd, de anti-drup-uitloop houdt je aanrecht schoon en dankzij de 800ml kan met afsluitbare deksel en schuimafscheider kan je sap in de ijskast tot 48 uur bewaren. De Pro komt ook nog met 2 glazen drinkflessen en 2 trays om sap en pulp geportioneerd in te vriezen. Uiteraard zijn alle onderdelen vaatwasbestendig! Download via nutriliving.shop recepten voor gezonde sappen en om van de pulp heerlijke gerechten te maken!

Philley

PHILLEY, VOOR EEN VERDRAAID MAKKELIJK FLESJE

Hoeveel flesjes met babyvoeding maak jij per dag? Veel? Dan herken je vast ook ergernis nummer 1: je wilt een babyflesje vullen met zo’n ‘handige maatschep’, je probeert er een mooi afgestreken schepje van te maken, en ondertussen valt de helft van de melkpoeder op het aanrecht! Grrrr…. Voor Ruud, papa van twee stoere jongens, aanleiding om een oplossing te bedenken. Zo ontstond Philley, de verdraaid makkelijke poederbus.

Voordelen van Philley
* Exacte dosering (de interne splitter zorgt voor afgestreken schepjes)
* Snel klaar (klik, klik, klik, en klaar is je fles)
* Geen geknoei (eenvoudig systeem, praktisch in gebruik)
* Handig voor thuis en op reis (in Philley past minstens een half pak babyvoeding)

Flesvoeding klaarmaken in een handomdraai
In de kop van Philley zit een slimme splitter. Keer de poederbus om, houd ‘m boven de fles, en draai de kop van Philley naar rechts tot je ‘klik’ hoort. Elke klik staat voor één afgestreken maatschepje melkpoeder (standaard 4,6 gram). Heeft jouw kindje 7 schepjes melkpoeder nodig in 1 fles, tel dan mee tot 7 kliks. Simpel, snel, hygiënisch!

Altijd en overal
Philley is gebaseerd op gepatenteerde techniek en gemaakt van veilige materialen. In Philley past minstens een half pak babyvoeding. Draai de royale bodemdeksel eraf en doe de melkpoeder eenvoudig en hygiënisch in de Philley. Eén keer vullen en je kunt weer dagen vooruit. Philley is ook nog eens strak vormgegeven. Het oog wil immers ook wat.

Vitakruid

ONDERSTEUNING VOOR, TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP

De periode rondom de zwangerschap is een bijzondere en intensieve tijd. En dan maakt het niet uit of je nu een zwangerschapswens hebt, zwanger bent of net een klein wondertje op de wereld hebt gezet. In deze fase wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor jou en je (toekomstige) kindje. Het nemen van extra prenatale supplementen is daarom een broodnodige aanvulling. Met de Multi Dag & Nacht Mama en Vegan Algenolie heb je een perfecte basis!

Multi Dag & Nacht Mama bevat alle voedingsstoffen om de gezondheid van moeder en kind te ondersteunen*.

Zo is het slikken van foliumzuur belangrijk wanneer je zwanger wilt worden of dat net bent. Verloskundigen raden standaard aan foliumzuur te suppleren. Een lage status van de vitamine bij de moeder is namelijk een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende foetus*. In Multi Dag & Nacht Mama zit 400 mcg van de best opneembare vorm van foliumzuur. Namelijk niet de synthetische vorm, maar de natuurlijke en actieve vorm folaat (Quatrefolic®). Folaat heeft de voorkeur boven synthetisch foliumzuur, omdat de actieve vorm direct beschikbaar is. Hierdoor neemt ons lichaam een groter deel van de waardevolle vitamine op!

Waarom is alleen het slikken van foliumzuur niet voldoende? Het is ook juist van belang om de overige b-vitamines te slikken, met name vitamine B12, omdat je als zwangere extra gevoelig bent voor een disbalans. De Multi Dag & Nacht Mama bevat een goed gedoseerd en actief vitamine B-complex.

Daarnaast zijn ook andere nutriënten zoals ijzer, vitamine A en D zeker geen overbodige luxe voor de telg dragende vrouw!

Multi Dag & Nacht Vrouw:
* De best opneembare vorm van foliumzuur in de juiste dosering, zoals aanbevolen door verloskundigen.
* Een biologisch actief vitamine B-complex ter ondersteuning van de energiestofwisseling bij vermoeidheid*.
* Een riante dosering vitamine D3 van 25 mcg, essentieel tijdens de zwangerschap.

*op basis van goedgekeurde gezondheidsclaims voor Multi Dag & Nacht Mama.

Omega 3 vormt een cruciaal onderdeel van een compleet suppletieadvies voor, tijdens en na de zwangerschap.

De gezondheidsraad adviseert ons één à twee keer in de week vis te eten. Helaas slaan wij Nederlanders deze wijze raad massaal in de wind. Het nemen van een omega 3 supplement zou voor de meeste bewoners van ons koude kikkerlandje dan ook regel, in plaats van uitzondering moeten zijn. Voor de binnenkort barende vrouw is omega 3 al helemaal een must! De inname van DHA door de moeder draagt namelijk bij tot een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag.*

Vorige slide
Volgende slide

hannah

Dagelijks houden meer dan 400 hannah huidcoaches zich vol passie en enthousiasme bezig met ambachtelijke huidverbetering. De lockdown heeft veel van ons gevraagd, maar ook van onze huid. Thuiswerken met de verwarming aan, het niet naar de huidcoach kunnen gaan vanwege de salonsluiting en te weinig buiten zijn heeft onze huid een flinke tik gegeven. We missen de aanraking, willen die huidhonger stillen en de behoefte aan persoonlijke verzorging is sterker dan ooit. Ook bij alle mama’s van deze wereld, want in een druk gezin is me-time geen overbodige luxe. De huid van een moeder gaat ook niet altijd over rozen. Een onzuivere huid, pigmentvlekken, striae tijdens of na zwangerschap en rimpels liggen op de loer door onder andere hormonale veranderingen. Gelukkig is daar hannah to the rescue! Dankzij de onconventionele behandelingen in combinatie met de juiste tips en producten zorgen de huidcoaches straks weer voor die broodnodige personal touch!

Russell Hobbs

MAAK KENNIS MET RUSSELL HOBBS​

Wist je dat Russell Hobbs dé uitvinder is van de elektrische waterkoker én het koffiezetapparaat? Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend merk in keukenapparatuur.

Russell Hobbs heeft een breed gamma aan keukenproducten; denk aan aantrekkelijke design waterkokers, koffiezetapparaten, broodroosters, maar ook alles voor het bereiden van voedsel zoals blenders, handmixers, slowcookers en rijstkokers.

Russell Hobbs brengt kleur in je keuken
Met de Colours Plus+ collectie geef je niet alleen kleur aan je keuken, je hebt ook hele efficiënte apparaten in huis. Ken je dat, die ochtenden dat je eigenlijk te weinig tijd hebt en uit haast niet eens toe komt aan het zetten van een heerlijk kopje koffie?  Stel daarom met een handige 24-uurs timer in wanneer jouw kopje koffie moet klaarstaan en geniet nog even van een moment rust voordat je drukke dag begint. Met het Colours Plus+ koffiezetapparaat zet je in één keer 15 kopjes koffie, zo kun je iedereen snel voorzien van een bakje koffie tijdens een verjaardag of gezellige familiebijeenkomst. De whirltech-zettechnologie van dit koffiezetapparaat zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk smaak in je kopje terechtkomt en maakt zo van elke kop koffie de perfecte kop koffie.

Een ontbijt of lunch is pas compleet met een heerlijk sneetje toast. Van dik brood met een knapperige korst tot zacht wit brood , deze broodrooster weet overal raad mee. Het maakt niet uit of je je brood licht en krokant wilt of goudbruin en knapperig, met deze Colours Plus+ broodrooster stel je dit geheel naar eigen smaak in. Leg voor wat afwisseling een bagel, croissant of iets lekkers van de banketbakkerij op het opwarmrek. Hiermee warm je jouw favoriete broodje nog even op. Intens genieten dus. Maak de collectie compleet en tover je keuken om met de Colours Plus+ producten van Russell Hobbs. Maak je ontbijt af met de waterkoker, broodrooster en het koffiezetapparaat.

Vorige slide
Volgende slide

Prioderm

PUUR EN KRACHTIG HOOFDLUIS BEHANDELEN

Bij de meeste mensen begint het gelijk te kriebelen als er over hoofdluis wordt gepraat. Veel vaders, moeders en verzorgers zitten letterlijk met de handen in het haar als hun kind na de hoofdluiscontrole hoofdluis blijkt te hebben en school dit laat weten. Of wellicht heb je ze zelf thuis ontdekt toen opviel dat je kind wel erg veel aan het krabben was? Zeker nu de hoofdluiscontroles op school en de opvang schaars zijn, is thuis controleren extra belangrijk! Check de haren van je kind(eren) dus regelmatig met een luizenkam op de aanwezigheid van deze kriebelende beestjes.

Hoofdluis ontdekt? Dit kan je doen om van hoofdluis af te komen
Het is vervelend, maar raak niet in paniek. Hoofdluis is goed te behandelen. Als je hoofdluizen hebt ontdekt, is het belangrijk om gedurende twee weken iedere dag te kammen met een speciale netenkam. Daarnaast kan je een hoofdluismiddel gebruiken dat de hoofdluizen en neten (de eitjes) doodt. Prioderm is het meest verkochte hoofdluismerk in Nederland en bestaat al meer dan veertig jaar. De nieuwste variant heet Prioderm Puur & Krachtig. Deze lotion doodt hoofdluizen en neten en is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Het product heeft een inwerktijd van 15 minuten én beschermt tot drie dagen tegen een nieuwe besmetting. Pioderm Puur & Krachtig bevat geen pesticiden.

Prioderm Puur & Krachtig:
* Doodt neten en hoofdluizen binnen 15 minuten
* Speciaal voor de gevoelige hoofdhuid
* Heeft een nawerking van drie dagen
* Bevat geen pesticiden en is op waterbasis

Benieuwd hoe je Prioderm Puur & Krachtig het best kan gebruiken? Bekijk het hier:
Prioderm Puur & Krachtig is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bestway

LAY Z SPA

Bestway is de eerste premium opblaas-spa ter wereld. En is extreem betaalbaar vergeleken bij harde spa’s. Gemakkelijk op te zetten, in te pakken en te vervoeren. Geen installatie nodig en makkelijk te onderhouden. Spa Modellen verschillen in kleur, vorm, afmeting en massagesystemen.
Bestway’s spa’s zijn ontworpen om het lichaam te relaxen en te verfrissen en biedt een betaalbare spa-ervaring die makkelijk te gebruiken en eenvoudig op te zetten is.
Niets is fijner dan de warmte en het gevoel van rust dat je ervaart als je je na een lange, zware dag in een bubbelende massagespa laat glijden. Het Lay-Z-Massagesysteem combineert warmte en massagestralen voor de ultieme ontspanning.

Lay Z Spa Vancouver

Opblaasbare ronde spa voor 3-5 personen. Buitenkant in steenstripslook van Dropstitch en een liner in gebroken wit. Incl. zachte, isolerende bodem. Airjet plus pomp in 2 standen instelbaar. Pomp heeft een nieuw flip up controle paneel met modern touchscreen, met daarachter klein plateautje en beschikt over Power Saving System (automatische start/stop timer), Freeze shield (gaat automatisch aan onder 4°C) en smart besturing. Het hele jaar door te gebruiken.

Deze spa biedt ontspanning met één druk op de knop. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel activeert de krachtige bubbelstralen rondom de binnenkant van de spa voor een verfrissende massage. Het verwarmingssysteem past zich aan uw persoonlijke temperatuurvoorkeur aan voor maximale ontspanning.