Zondag om 17:00u bij RTL4

Mama's Wereld

Informatief programma waarin presentatrices Sanne Heijen en Sita Vermeulen stad en land afreizen om op zoek te gaan naar tips over zwangerschap en de bevalling. Ook delen ze praktische adviezen over het opvoeden van jonge kinderen. Onderweg praten ze met deskundigen, consulenten of experts, proberen ze baby- peuter- en kleuterproducten uit en testen handige gadgets.

Iedere zondag om 17:00u bij RTL4

Onderwerpen uit deze aflevering:

Aflevering 1

Deze aflevering is te zien
op onderstaande data:

zondag 2 juni – 17:00u
zaterdag 8 juni – 15:30u
zondag 30 juni – 15:30u

Bij:

Of bekijk deze online:

Maak kennis met de presentatrices

sanne

Sanne

Sanne Heijen is niet alleen presentatrice van diverse RTL4 programma’s, maar ook een toegewijde moeder van zoon Micky en heeft ook 3 bonusdochters. Haar liefde voor kinderen blijkt uit haar actieve en betrokken moederschap. Wil je een kijkje nemen in haar leven? Volg haar op Instagram!

sita

Sita

Sita Vermeulen is een ware duizendpoot. Dit seizoen is ze wederom te zien in Mama’s Wereld en ze speelt aankomend theaterseizoen de rol van De Kleine Zeemeermin in de familievoorstelling De Kleine Zeemeermin de Musical. Dit is inmiddels haar achtste rol als Sprookjesprinses.

New York Cheesecake van Sita

Ingredienten:

Diverse bakjes en 2 x mengkom, deegroller, lepel, garde, springvorm 15 cm en airfryer (wij gebruikten de Satisfry Air&Grill Multicooker van Russel & Hobbs)

Bereidingswijze:

Begin met de bodem: verkruimel de koekjes (met een deegroller), en doe ze in een kom. Giet de boter erbij, en roer goed door. Vet een springvorm met 15 cm diameter in, en druk de koekjesmassa goed stevig aan in de hele bodem van de springvorm (met de achterkant van een lepel). Zet de bodem in de airfryer, op 180 graden, en bak ongeveer 5 minuten.

Maak de vulling: (in de tijd dat de bodem aan het bakken is): Roer alle ingrediënten, behalve het fruit, met een garde goed door elkaar. Zorg dat de suiker is opgelost.

Bouw de taart op: Giet de vulling op de bodem in de springvorm. Wiebel een beetje zodat hij goed ‘plat’ wordt.
Bak dit geheel nog 40 minuten op 180 graden, in de Airfryer stand.

Laat de taart goed afkoelen voordat je de springvorm rand verwijdert, en decoreer met fruit naar keuze!
Eet smakelijk!

Mama's Wereld wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sanne en Sita worden gekleed door: