Mama's Wereld

In ‘Mama’s Wereld’ delen presentatrices Jenny Smit en Sanne Heijen vanuit een gezellige ‘Mama’-studio praktische tips en adviezen over zwangerschap, de bevalling en het opvoeden van kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Gasten en experts schuiven aan tafel aan bij het presentatieduo, baby- kleuter- en peuterproducten worden uitgeprobeerd en handige gadgets wordt getest. Ook hebben we dit seizoen wederom healthcoach Li-Ann van Groen en zij geeft de kijker tips om in balans te blijven als moeder.

Ook kijken we vanuit de studio mee naar reportages in het land om jonge en hippe, (aanstaande) mama’s bij te staan in hun vragen over het moederschap en waarbij ze je op de hoogte houden van alles wat je moet weten over je kind als baby, dreumes, peuter, kleuter en ‘bijna tiener’.

Alles komt voorbij in de half uur durende uitzending: wat zijn de babytrends, wie zijn de experts, wat doen ze en waarbij kunnen ze je helpen, wat is er te koop in kids-land en hoe werken bepaalde gadgets of mama hebbedingetjes. Ook zullen de reacties van mensen op straat gefilmd worden over bepaalde onderwerpen en kijkersvragen worden besproken in de studio.

Deze special van twee afleveringen zijn op 22 en 29 mei om 16:00u te zien bij RTL4, Videoland en op RTLxl.